Fenerbahçe, Karabükspor'u rahat geçti

Fenerbahçe, Karabükspor'u rahat geçti

Fenerbahçe, Süper Lig'in 16. haftasında Valbuena'nın 1 gol 1 asist yaptığı maçta Karabükspor'u 2-0 mağlup etti.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Ligi'nin 16. haftasında Kardemir Karabükspor'u ağırladı.

Galatasaray'ın puan kaybettiği haftayı iyi değerlendirmek isteyen Fenerbahçe, sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıktı.

İLK YARIDA F.BAHÇE'NİN İSABETLİ ŞUTU YOK

Mücadelenin ilk bölümünde Fenerbahçe taraftarının da desteğiyle oyunu Karabükspor'un sahasına yıktı. Ancak sarı-lacivertliler bu baskıda net pozisyon bulamadı. İlerleyen dakikalarda Karabükspor oyunu dengeledi.

Özellikle duran toplarda etkili olan konuk ekip, savunmada da iyi bir performans sergiledi. Sarı-lacivertlilerin kaleye isabetli şut çekemediği maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

VALBUENA SAHNEYE ÇIKTI F.BAHÇE KAZANDI

Fenerbahçe ikinci yarıya daha istekli başladı. Valbuena'nın oyuna girmesinden sonra sol kanadı daha çok kulananan sarı-lacivertliler, duran toptan Mehmet Topal'la öne geçti. 56. dakikada Valbueana'nın soldan kullağı köşe vuruşunda, Mehmet topa güzel bir vuruş yaptı ve meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu.

76. dakikada sahneye Valbuena çıktı. Ceza sahasına giren Fransız yıldız harika bir vuruşla meşin yuvarlağı 90'a gönderdi. Kalan dakikalarda başka gol olamayınca Fenerbahçe, Valbuena'nın yıldızlaştığı maçı 2-0 kazandı.

GALATASARAY'LA PUAN EŞİTLENDİ

Bu sonucun ardından 32 puana yükselen Fenerbhaçe, ezeli rakibi Galatasaray'la ligin ilk yarısının bitimine 1 hafta kala puanını eşitledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.