Fenerbahçe Menemen Yedi!

Fenerbahçe Menemen Yedi!

Fenerbahçe, Türkiye Ziraat Kupasın C Grubu karşılaşması, ikinci maçında Menemen Belediyespor'u mağlup etti.

Advocaat yönetiminde ki Fenerbahçe, Ülker Stadyumu'nda Ziraat Türkiye Kupası ikinci karşılaşmasında evinde ağırladığı Menemen Belediyespor'u  Fernandao(3), Skrtel,, Samed Karakoç ve Stoch'un golleriyle 6-0 mağlup etti. Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının son maçı, 16.hafta karşılaşmasında zorlu rakipleri Trabzonspor'u deplasmanda 3 - 0 mağlup etmiş ve ilk yarıya kapanışı yine 3 puanla yapmıştı.Fenerbahçe bu galibiyet ile C grubunda 7 Puana ulaştı.

FENERBAHÇE - MENEMEN BELEDİYESPOR İLK 11'LER

Fenerbahçe'nin İlk 11'i şu şekildeydi;
Fabiano, Skrtel, Şener, İsmail, Neustadter, Ozan, Ramazan, Caner, Salih, Stoch, Fernandao
Menemen Belediyespor'un İlk 11'i ise;
Amir, Efe, Mert, Veli, Yasin, Ertuğrul, İbrahim, Abdullah, Erman Kılıç, Murat, Gökhan Ünal

MAÇTA YAŞANANLAR

Maçın 6.dakikasında Stoch'un hızlı bir şekilde sol kanattan ceza sahasına doğru yaptığı hatasız ortasında Fernandao'nun kafa vuruşu ile top dışarı çıktı.

16. dakikada kanat oyuncusu Şener Özbayraklı'nın sağ kanat bölgesinden yerden yapmış olduğu sert orta ile penaltı noktasında tam olarak sol çaprazda bulunan Salih Uçan'a geldi. Salih'in şutu defansa çarparak kornere gitti.

19. dakikada Erman Kılıç'ın pasında topla buluşan Efe Karaoğlu'nun ortası kaleci Fabiano'da kaldı.

22. dakikasında sağ kanattan Stoch'un kullanmış olduğu köşe vuruşunda kale arka direğinde Skrtel'in şutunda top farklı bir şekilde dışarı gitti.

GOOOL! - Fernandao'nun Rövaşata Golü!

38. dakikada Menemen Belediyespor savunmasının uzaklaştırmak istediği topla buluşan Salih, adrese teslim pası ile Fernandao'nun jenerik rövaşatasında top ağlarla buluştu. Bu gol ile Fenerbahçe öne geçti.

GOOOL! - Sadece 3 Dakika Sonra Skrtel Sahnede!
41. dakikada mevkisi sol kanattan Stoch'un kullanmış olduğu köşe ortası ile arka direkte bulunan Skrtel'in güzel ve zeki vuruşu ile top birkez daha ağlarda. Fenerbahçe 3 dakikada 2 gol buldu.


GOOOOLLL! Fenerbahçe farkı 3'e çıkarttı

67. dakikada Fenerbahçe, Fernandao'nun attığı golle farkı 3'e çıkarttı. GOOOLL!! Fenerbahçe, Samed Karakoç'un attığı golle skoru 4-0 yaptı. Samed Karakoç'un gelişine güzel bir şut çekerek farkı 4'e çıkarttı.

Fenerbahçe kalan dakikalarda Menemen Belediyespor'un moral olarak dağılması ile ardarda 2 gol daha buldu. Maçı 6-0 kazandı.

BİR FENERBAHÇE TARAFTARININ CAPS'I
fener.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum