Fenerbahçe Şampiyon! Kupa Voley Fenerbahçe'nin!

Fenerbahçe Şampiyon! Kupa Voley Fenerbahçe'nin!

Kupa Voley'de güçlü rakibi Halkbank'ı deviren Fenerbahçe şampiyon oldu.2016-2017 Erkekler Kupa Voley şampiyonu Fenerbahçe!

Kupa Voley final maçında Halkbank ile Fenerbahçe voleybol takımları arasında yapılan maç sonunda Fenerbahçe erkek valeybol takımı Halkbank erkekler'i 3 - 1 yendi. Kupa Voley Şampiyonu Fenerbahçe Valeybol Takımı oldu.

Fenerbahçe rakiplerini bir bir devirerek finale yükselmişti. Halkbank takımı da aynı şekilde rekiplerine farklı skorlar ile üstünlük sağlayarak finalde Fenerbahçe'nin rakibi olmuştu. Yaklaşık 10 dakika önce sonra eren Erkekler Kupa Voley final maçı karşılaşması sonucunda Fenerbahçe Şampiyon olan takım oldu.

KUPA FENERBAHÇE'NİN!
Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen ve ev sahipliğini Balıkesir'in yaptığı Kupa Voley Kupası Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Byükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Edip Uğur ve Türkiye Voleybol Fedarasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ tarafından verildi.

FENERBAHÇE RESMİ FACEBOOK HESABINDA BU FOTOĞRAFI PAYLAŞTI
15940447_802097533282511_7855209161479029492_n-001.jpg
FENERBAHÇE GELECEK SEZON CEV CUP'DA TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDECEK!
Kupa Voley Şampiyonluğunu elde eden Fenerbahçe erkek voleybol takımı gelecek sezon CEV Cup'da ülkemizi temsil edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.