Fenerbahçeli Önder Turacı'ya Bıçaklı Saldırı-Durumu Ciddi

Fenerbahçeli Önder Turacı'ya Bıçaklı Saldırı-Durumu Ciddi

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Önder Turacı eski karısıyla velayet konusunda anlaşamayınca karısının erkek kardeşi tarafından bıçaklandı.

Futbolcu Önder Turacı 31 Mart 2011'de Brüksel güzeli Ayşe Dudu Taracı ile evlenmişti.Milli futbolu Önder Turacı eski eşinin erkek kardeşı tarafından saldırıya uğradı.Saldırı sonrasında hastaneye kaldırılan Önder Turacı'nın durumunun ciddi olduğunu öğrenildi.

Çocuklarının velayeti için buluşan Önder Turacı ve eşinin arasında tartışma yaşandı.Tartışmanın büyümesiyle eski eşi Ayşe Dudu Taracı erkek kardeşini aradı.Olay yerine gelen erkek kardeşi,Turacı'yı sırtından ve göğsünden bıçakladı.Polis erkek kardeşi gözaltına aldı.

Önder Turacı Kariyeri

Erzincan'a bağlu Kemah ilçesinden Belçika'ya göç eden bir Türk işçi ailenin çocuğu olarak Liège'de doğan Önder Turacı, 1986'da 5 yaşındayken, Club Ligue altyapısında top oynamaya başladı. Burada 1995'e kadar oynadıktan sonra, Tilleur Liège'in genç takımına geçti. İlk transfer;1999 yılında Standard Liege'e transfer oldu.

onder-turaci-bicaklandi.jpg
Standard Liege formasıyla kısa zaman içerisinde kendini tam anlamıyla gösterdi ve 2004-2005 sezonunda Fenerbahçe'ye transferi gerçekleşti. Çifte vatandaşlığı bulunan Turacı, önce Belçika Ümit Milli Takımında forma giymiş ve millî takım seçme yaşını gelince Türkiye Milli Takımı'nı seçmiştir.
FIFA'nın Bahamalar'ın başkenti Nassau'da düzenlemiş olduğu kongrede çift pasaportlu oyuncuların milli takım seçme konusundaki yaş sınırlaması kaldırılması ile Türkiye Millî Futbol Takımı'nın Ukrayna ile deplasmanda oynayacağı özel maçın aday kadrosuna Fatih Terim tarafından dahil edildi.

2010'da Fenerbahçe'den ayrılmış ve Kayserispor'a transfer olmuş,Temmuz 2011'de ise Mersin İdman Yurdu'yla sözleşme imzalamıştır.

35 yaşındaki Turacı, en son Belçika 3. Ligi'nde Seraing United'da forma giymekteydi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.