FETÖ'yü Çözülme Korkusu Bastı

FETÖ'yü Çözülme Korkusu Bastı

15 Temmuz sonrası deşifre olan örgüt için Gülen önlemler aldı.Savcılar, tutukluların itirafları azalınca örgüte yüklü ödemeler yapıldığını belirtti.

FETÖ itirafçı olan üst düzey tutuklular için önemler aldı.Mal varlıklarına el konulan örgüt üyelerinin ailelerine ödemeler yapıldığı oraya çıktı.Savcılar elemanların ailelerinin kredi ve kredi kartı borçları için ödemeler yapıldığını ortaya çıkardı.Darbe girişimi sonrası üst düzey elemanlar örgüt hakkında itiraflar yapmaya başlamıştı.

İTİRAFLAR

Darbe girişimi sonrası yapılan itirafların arkasının bir süredir kesildiği ortaya çıkarıldı.Bunun yanı sıra savcıların tespitince örgüt üyelerine yapılan finansman destek.

ÜST DÜZEY ELEMANLAR

15 Temmuz darbe girişimi sonucunda tutuklanan örgüt üyelerinin aylık ödemelerinde sıkıntılar yaşandı.Pek çok ismin borçları yasal takibe düştü fakat bir süre sonra borçların ödendiği belirtildi.Örgüt elemanlarından tutuklu olanların ailelerine sıkıntı çekmemeleri için ödemeler yapıldığı ve bunun sürdürülmeye devam edildiği tespit edildi.Savcılar bu durumu halen soruşturma halinde.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.