Fi 10-11.Bölüm İzle Bir İnternet Dizisi

Fi 10-11.Bölüm İzle Bir İnternet Dizisi

İnternet sitesi üzerinden yayınlanan ve televizyonda yer almayan Fi dizisi 10.Bölüm yayınlandı mı? Fi 10.Bölüm ile 11.Bölüm fragmanı yayınlandı...

Fi Dizisi hangi kanalda yayınlanıyor? Fi Dizisi hangi sitede yayınlanıyor? Fi Dizisi oyuncuları kimlerdir? Fi Dizisinin konusu nedir? Fi Dizisi 10. ve 11.bölüm yayınlandı mı? İşte detaylar...

Fi Dizisi televizyon kanalında yayınlanmayan bir internet dizisidir. Sadece PhuTV ekranlarında yayınlanmakta olan dizi, ismi ile ön plana çıkmış ve insanları ''Fi dizisi de ne?'' sorusuna yöneltmiştir. Fi Dizisi 10.bölümü 9 Haziran Cuma günü yayınlanacak. 

Fi Dizisinin konusu nedir?
Serenay Sarıkaya ve Mehmet Günsür‘ün başrolleri paylaştığı internet dizisi olan Fi dizisinin yapımını Ay Yapım üstlenmiştir. Ay Yapım Türkiye'de dizi sektöründe kendisini kanıtlamış, Kara Sevda, Bu Şehir Arkandan Gelecek, Cesur Ve Güzel, İçerde, Bana Sevmeyi Anlat ve daha bir çok dizide yapımcılığı üstlenmiş, reyting sıralamasında en üstlerden aşağı inmemiştir.

Fi Dizisi içinde Ay Yapım, yapımcılığı üstlenmektedir. Fi dizisinin yönetmeni Mehmet Baykaldır. Fi Dizisinin 10. ve 11. bölümü 9 haziranda yayınlanacak. Fi 12.Bölüm sezon bölümü olacak.

Ozan Güven ile Serenay Sarıkaya’nın dizideki sahneleri izleyenleri şaşırttı
Ozan Güven ve Serenay Sarıkaya'nın Fi dizisindeki öpüşme ve ateşli sevişme sahneleri olay oldu.

Fi Dizisi 10.Bölüm İzlemek İçin Tıklayınız

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.