Fiat 124 Spider Türkiye'de Görücünün Beğenisine Sunuldu!

Fiat 124 Spider Türkiye'de Görücünün Beğenisine Sunuldu!

Fiat 124 Spider adı altında tanıtımı yapılan ve Hacı Murat'ın kopyası olduğu ifade edilen spor otomobil ilk defa Simge Otomotiv'de vatandaşların karşısına çıkmayı başardı. Bayi otomobil hakkında bir takım açıklamalarda bulundu.

Fiat 124 Spider modelinin yüksek fiyat ile satışa sunulmasının söz konusu olması ve güvenlik açısından vatandaşlara nasıl bir donanım ve koruma sunacak olduğu hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı ancak merak eden kullanıcıların Düzce Fiat Bayisi Simge Otomotiv'in içerisinde genel olarak görücünün beğenisine sunulduğu, vatandaşlarında aynı şekilde spor modellere ilgisinin arttığı açıklandı.

Yeni Fiat 124 Spider Resimleri İçin Tıklayınız.

Bayinin yetkilisi tarafından yapılan açıklamada ise Fiat 124 Spider otomobil modelinin Türkiye'de ilk defa tanıtıldığı, FİAT tarafından geçtiğimiz sene en fazla araç üretiminin Türkiye'de %46 oranında yapılarak dikkat çektiği ifade ediliyor olurken vatandaşların ilgisinden de memnun kaldıkları açıklandı. Koç Holding tarafından yapılan açıklamada ise geçtiğimiz 2015 yılında yapılan %46 üretim bandının tamı tamına 660.000 otomobil olduğu ve bu modellerin dikkat çekmeye devam ettiği açıklanarak modellerde yer alan diğer her türlü donanım ve aksesuarın FİAT çatısı altında üretilmeye devam edildiğine değinildi. Koç Holding tarafından yapılan açıklamada modelin en kısa sürede Türkiye çatısı altında satışa sunulması için adım atılmaya başlandığı açıklandı.

Geçtiğimiz Günlerde Tanıtımı Yapılan SUV Peugeot 3008 İçin Tıklayınız.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.