Flaş İddia: HDP Akşener Yakınlaşması

Flaş İddia: HDP Akşener Yakınlaşması

Meral Akşener'in ekibinde olan etkin bir isim, HDP'de siyaset yapan Kürt siyasetinin önde gelen isimlerinden biriyle görüşme yaptığı iddia edildi.

Meral Akşener'in ekibi yeni parti'nin kuruluş hazırlıkları yapmaya başladı HDP ile de temas haline geçti.

Yeni partinin kurucuları arasında olan etkin bir isim, HDP'de siyaset yapan Kürt siyasetinin önde gelen isimlerinden biriyle görüşme yapıldı.

Akşener ekibi görüş alışverişi yapmış olduğu isimlerin içinde Kürt siyasetinde yer almış öne çıkan bazı isimler de yer aldı. 

Kulislere göre yeni partinin kurucuları arasında olan etkin bir isim, HDP'de siyaset yapan Kürt siyasetinin önde gelen isimlerinden biriyle görüşme gerçekleştirdi. 

Görüşmenin yeni partiye bir davet olmadığını altı çizilirken bölgedeki gelişmeler ve kurulacak partiyle ilgili görüş alışverişi yapıldı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.