Fotokopi Tonerleri İçin TonerSepeti

Fotokopi Tonerleri İçin TonerSepeti

Teknoloji zamanında olmamız bütün işlerimizi daha çok hızlandırmıştır. Çoğaltılması gereken belgeler Fotokopi makineleri ile artık daha hızlı ve ekonomik bir şekilde çoğaltılıp hem zamandan hem maliyetten kazançlı çıkarız.

Teknoloji zamanında olmamız bütün işlerimizi daha çok hızlandırmıştır. Çoğaltılması gereken belgeler Fotokopi makineleri ile artık daha hızlı ve ekonomik bir şekilde çoğaltılıp hem zamandan hem maliyetten kazançlı çıkarız. Birçok özelliği olan fotokopi makineleri hayatımızın olmazsa olmazlarındandır. Orjinal kartuş ise bu cihazlar için olmazsa olmaz en önemli parçasıdır. Toner yazıcı ve fotokopi makinelerinde kâğıt üzerinden tüm verileri alabilmek için kullanılan bir çeşit tozdur. İlk çıktığı zamanlarda basit bir karbon tozundan oluşan toner geliştirilip polymer ile karıştırılarak daha kaliteli baskılar elde edilmeye çalışılmıştır.

Lexmark Orjinal Toner günümüzde çok çeşitli markaların ürettiği bir alan olup aynı zamanda siyah haricinde sarı, siyah magenta ve mavi olarak da üretilmeye başlanmıştır. Lazer baskı sistemlerin de bulunan toner tozu kâğıt üzerine veriyi sunabilmek için çeşitli ekipmanlar ile çalışır. Lazer toneriyle çalışan yazıcılar genel olarak A4 normunda kâğıtlara baskı yapmak üzere tasarlansa da az sayıda A3 normunda kâğıda baskı yapan yazıcılarda mümkündür. Geçmiş zamanlar da tonerler insan faktörü ile konulurken teknolojinin ilerlemesiyle artık bunlar tonerler sayesinde yazıcı ve fotokopi makinelerinin içine konulmaktadır.

Toner tozları molekülleri makina içerisindeki fırınlarda 180 ya da 200 derece de ısıtılarak kâğıt üzerine aktarılır.  Birçok insan kaliteli toner kullanarak resimlerin görüntü açısından ve yazıların basımı yönünden yüksek verim elde etmek ister. Bunu sağlamanın en kolay yolu kaliteli orijinal markalı toner modelleri kullanmaktır. Orjinal toner maliyetli bulunursa muadilleri de kullanılabilir. Çok güvenilir markaların orijinalleri ile bire bir muadilleri bulunmaktadır.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.