Fox Tv'de Savaşçı neden yarıda kesildi?

Fox Tv'de Savaşçı neden yarıda kesildi?

Fox Tv'de Pazar akşamı yayınlanan Savaşçı adlı dizide, bugün konu Doğu Türkistan olduğu için yayını kestiler, başka bir diziyi başlattılar!

Fox Tv'de Pazar akşamı yayınlanan Savaşçı adlı dizide, bugün konu Doğu Türkistan olduğu için yayını kestiler, başka bir diziyi başlattılar.

Savaşçı 86. son bölümüyle FOX TV'de yayınlandı. Başrollerinde Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu ve Müjde Uzman'ın yer aldığı dizinin son bölümünde; Kopuz Albay hayatının en büyük kararını veriyor. Doğu Türkistanlı kafileye ulaşan Turan Timi, dönüş yolunda Sara ve adamlarının saldırısıyla karşı karşıya kalmıştır.

Kılıç Timi'ni ortadan kaldırmak için yaptığı planı hemen devreye sokarken, Üsteğmen Batur'un çılgın hamlesi, gerilimi daha da tırmandırır ve Kopuz Albay'ı önemli bir seçimin eşiğine getir.

Markus'un elinden alınan Doğan birden fenalaşır ve kendinden geçer. Kılıç Timi Doğan'ı kaybetmekle karşı karşıya kalırken, Turan Timi ise Velid'in içinde olduğu aracın yolunu kesmiştir. Ancak gelişen beklenmedik olaylar Kopuz Albay ve Kutalmış Paşa dahil, herkesi şaşkına çevirir.

Bu arada karargaha, Türkiye'ye gelmek için yola çıkan Doğu Türkistan'lı bir grup soydaşımızdan, haber alınamadığı bilgisi gelir. Kutalmış Paşa, Turan Timi'ni kafileyi bulup, Türkiye'ye getirmesi için görevlendirirken, Çiğdem Teğmen de bu göreve talip olur. Fakat Turan Timi soydaşlarımıza ulaşmak için canını dişine takıp ilerlerken, Sara'nın uluslararası bağlantılarından elde ettiği önemli bir bilgi, olayların seyrini değiştirecek ve Turan Timi'ni ortadan kaldırmak isteyen Markus'un eline büyük bir koz geçmesini sağlayacaktır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.