Fuat Avni'den Bomba Açıklama O Şahıs Sarayda Çalışıyor

Fuat Avni'den Bomba Açıklama O Şahıs Sarayda Çalışıyor

Fuat Avni DHKP-C üyesi G.B.’nin saraya sızıp 10 ay temizlik elemanı gibi çalıştığını iddia etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a “Yezid” diyerek twitter üzerinden paylaşımda bulunan Fuat Avni şöyle yazdı:

Fuat Avni DHKP-C üyesi G.B.’nin saraya sızıp 10 ay temizlik elemanı gibi çalıştığını iddia etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a “Yezid” diyerek twitter üzerinden paylaşımda bulunan Fuat Avni şöyle yazdı:

“Yezid kendini kudretli sanadursun DHKP-C'ye mensup biri İsrafsaray'a sızıp 10 ay temizlik elemanı gibi çalışabiliyor. DHKP-C üyesi G.B. aylarca İsrafsaray'da çalışmış. Örgüt üyesi olduğu için değil kırdığı avizeden dolayı işten çıkarılıyor. DHKP-C'ye yapılan operasyonlarda gözaltına alınan G.B.'nin örgüt üyesi olması avaneleri şoka soktu. Fidan'dan şüpheleniyorlar.”

“DAVUTOĞLU KENDİNİ İSPATLAMA DERDİNE DÜŞMÜŞ”

AKP-Gülen Grubu koalisyonu bozulduktan sonra twitter üzerinden Erdoğan ve AKP hakkında çeşitli iddialar dile getiren, zaman zaman manipülasyonlar yapan, Fethullah Gülen Grubu’nun Twitter fenomeni Fuat Avni’nin son mesajlarının tamamı şöyle:

1. Yezid, 23 Temmuz Perşembe aniden güvenlik toplantısı yapılması talimatı verdi. Katılımcılardan üçü hariç kimse hazırlıklı değildi.

2. Fidan, Feridun Sinirlioğlu ve Efkan, öncesinde Yezid'le İsrafsaray’da görüşüp kumpası kurgulamışlardı.

3. Yezid, Efkan’a basına görüntü vermemesi ve toplantıya gizlice katılması talimatını verdi.

4. Toplantı'dan kısa zaman önce Kilis’e IŞİD saldırısı oldu. Bir askerimizi şehit verince gündemsiz toplantıya gündem bulunmuş oldu.

5. Ne tesadüf ki 'Suriye’ye 8 kişi gönderip 4 füze attırırım, savaşa gireriz' diyenler toplantıdaydı. 4 füze yerine 10 IŞİD’li geldi.

6. Amaç, askerleri hazırlıksız yakalayıp işi oldu bittiye getirmekti. Aceleyle hava harekatı kararı alındı. Davutoğlu’nun haberi bile yoktu.

7. Yezid, askerin kendi işine gelen tepkiyi vermesini sağladı. Asker farkında olmadan Yezid’in kara planlarına alet oluyor.

8. IŞİD’in en büyük destekçisi Yezid ve avaneleriyken Türkiye’ye saldırması abes. Suruç da, Kilis de IŞİD’in değil Yezid’in kararıydı.

9. Yezid, IŞİD’i tahrik edip şiddet eylemlerini tetiklemeyi planlıyor. Öldürülen IŞİD teröristinin resimleri AA’ya bu amaçla servis edildi.

10. Çok sayıda gözaltı uygulanarak, IŞİD’le temas içinde olan MİT elemanlarına, IŞİD içerisindeki öfkeyi körükleme görevi verildi.

11. Yezid, terör örgütlerini, güvenlik güçleriyle ve birbirleriyle çatışmaya sokarak oluşacak kaostan iktidar devşirmeyi amaçlıyor.

12. Gündemde, IŞİD, MLKP ve PKK var. MİT’in diğer örgütlerdeki adamları da talimat bekliyor.

13. Yezid kendini kudretli sanadursun DHKP-C'ye mensup biri İsrafsaray'a sızıp 10 ay temizlik elemanı gibi çalışabiliyor.

14. DHKP-C üyesi G.B. aylarca İsrafsaray'da çalışmış. Örgüt üyesi olduğu için değil kırdığı avizeden dolayı işten çıkarılıyor.

15. DHKP-C'ye yapılan operasyonlarda gözaltına alınan G.B.'nin örgüt üyesi olması avaneleri şoka soktu. Fidan'dan şüpheleniyorlar.

16.Öte yandan, KCK içindeki MİT'çiler Fidan tarafından aktif hale getirildi. Kobane eylemlerinin benzerleri yapılacak. Halk ayaklandırılacak

17. Davutoğlu, her kumpasın takipçisi konumuna düşürülüyor. Birçok olaydan sonradan haberi oluyor. Kendini ispatlama derdine düşmüş.

18. Toplantılara hazırlıksız, etkisiz ve bilgisiz yakalanan Davutoğlu, intikamını Şah Fırat operasyonundaki taktikle aldı.

19. Yezid, Genelkurmay İkinci Başkanı ve diğer generallerin Davutoğlu'na kendi haberi olmadan brifing vermelerine çok hiddetlendi.

20.Yezid’in takıntılarından biri de başkomutanlık. Bunun hilafına bir imada bile bulunan olursa Yezid'in hışmına uğruyor. Avaneler iyi bilir

21. Davutoğlu, Yezid’in bu takıntısını bildiğinden özellikle askerlerden brifing alırken, eli cebinde, kibirli pozlar veriyor.

22. Fitneleriniz, israfınız ve kibriniz başınızı yiyecek. Tek kurtuluşunuz gördüğünüz kaos planı sonunuz olacak. Az kaldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.