Galatasaray Kasımpaşa maçını şifresiz yayınlayacak kanallar

Galatasaray Kasımpaşa maçını şifresiz yayınlayacak kanallar

Spor Toto Süper Lig’in 5.haftasında Galatasaray evinde 50 bin Galatasaray’lının desteğiyle Kasımpaşa’yı ağırlıyor. Süper Lig’e iyi bir giriş yapan Galatasaray son 4 maçının 3’ünden galibiyetle ayrılırken son maçtan ise beraberlik ile döndü.

Sarı-kırmızılıların bu akşam karşılaşacağı Kasımpaşa maçını şifresiz verecek kanalları ise ben deniz Umut Köse sizler için derledim. Ülkemizde insanların haftada bir kez gerçekleştirdiği bu “maç izleme” hobisi maalesef ülkemizde ücretli.

Ülkemizde maç izlemek paralı olunca, ülkemizde ki askeri ücretin oldukça düşük olduğunu da varsayarsak; evine cihaz bağlatıp maç izleyemeyen arkadaşlarımız için Galatasaray Kasımpaşa maçını tüm dünyada şifresiz verecek olan kanalları listeledik. Umarım faydalı olmuşuzdur!

Galatasaray Kasımpaşa maçını şifresiz verecek kanalların listesini görmek için buraya tıklayın…

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.