Galatasaray'dan Okan Buruk'a: Haddini bil

Galatasaray'dan Okan Buruk'a: Haddini bil

Tudor'a vasıfsız diyen Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk'a Galatasaray cephesinden cevap geldi.

Galatasaray'ın Akhisar'ı 2-0'dan geri dönüp 4-2 yendiği maç sonrası Okan Buruk'un Tudor hakkındaki açıklamaları geceye damga vurmuştu. Buruk, hakem tarafından oyundan atılırken, maç içinde Tudor'la da tartıştı.

"OKAN BURUK HADDİNİ BİLSİN"

Maç sonu yaptığı açıklamarda hakem kararlarını eleştiren Okan Buruk, Tudor için ise, "2. sınıf ve vasıfsız bir hoca. Galatasaray'da ne işi var anlamıyorum. Tudor'un Galatasaray'ı çalıştırmasından utanıyorum." şeklinde konuştu.

Okan'ın bu sözlerine sarı-kırmızılı kulüpten tepki geldi. Galatasaray yöneticisi Burçin Aslan, "Zamanında takım arkadaşlarının emeklerine saygısızlık etmiş birinin meslektaşına saygı duymasını beklemesek de haddini bilmesini isteriz. Yollarımızın tekrar kesişmemesi dileğiyle" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.