Galaxy C10'un Çift Kamerası Yeniden Sızdı

Galaxy C10'un Çift Kamerası Yeniden Sızdı

Samsung'un üzerinde çalıştığı Galaxy C10 modelinin çift kamerası yeniden görüntülendi.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung ürettiği akıllı telefonlarla adından söz ettirmeyi başarsa da rakipleri gibi hiç çift kameralı bir akıllı telefon üretmedi. Samsung'un üreteceği ilk çift kameralı akıllı telefonun hangi model olacağı merak edilirken bu model sonunda belli olmuştu.

Samsung'a  yakın pek çok kaynak Samsung'un çift kameraya sahip akıllı telefonunun Galaxy Note 8 olacağı düşünülüyordu. Ancak gelen son raporlarla birlikte Samsung'un ilk çift kameralı akıllı telefon modelinin Samsung Galaxy C10 olacağı ortaya çıkmıştı.

Samsung'un gündeminde son zamanlarda Note 8 modeli olsa da bilindiği gibi hali hazırda Samsung Note 8 modelinden başka modeller üzerinde de çalışıyor. Bu modellerden birisi olan Galaxy C10ûn çift kameraya sahip arka tarafı yeniden görüntülendi.

Samsung'un Galaxy C10 modelinin ne zaman tanıtılacağı ve fiyatının ne olacağı henüz bilinmiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.