Galaxy Note 7 Bataryaları Samsung Tarafından Kontrol Etti!

Galaxy Note 7 Bataryaları Samsung Tarafından Kontrol Etti!

Galaxy Note 7 modellerinin bataryalarında yaşanan kritilk patlama olaylarının ardı arkası kesilmezken son gelen açıklamalar ise hatanın ana kaynağının diğer şirketler değil Samsung olduğu kanıtlandı.

Son aylarda ürettiği Galaxy Note 7 model cep telefonlarında yaşanan patlama olaylarının hemen ardından kullanıcılar cihazlarını şirkete geri teslim etmek için sıraya girmiş ve yeni akıllı telefonlarını derhal sorunsuz modelleri ile değiştirilmesini istemişti.

Şimdi ise gelen açıklamalarda şirketin yeni Galaxy Note 7 modellerinin bataryalarını diğer 3. parti şirketler tarafından değil kendisinin kontrol ettiği haliyle hatanın Samsung tarafından birebir olarak yapıldığı ifade edildi. Şirkete göre yeni cihazlarda da sorunlar olmasının hemen ardından üretim sonsuza kadar durdurulmuştu. Ancak şirketin Galaxy Note 7 modellerinde yer alan bataryaların kontrollerini şirketin birebir kendisi tarafından yapıldığı ve akıllı telefonların bataryalarının 3. parti bir şirket tarafından kontrol edilseydi herhangi bir patlama sorunu olmayarak direkt olarak satışlarına sorunsuz devam edecek olduğuna değinilmişti. Şirkete göre ise bu hatanın durumu hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor. Ayrıca şirket cihazlarında yer alan bataryaları kendisinin tek tek kontrol ettiğine dair onay vermiş ve bu bataryaların %100 güvenilir olduğunu satış öncesi ifade etmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.