Galaxy S7 Edge mavi renk ile sunulacak

Galaxy S7 Edge mavi renk ile sunulacak

Galaxy S7 Edge modelleri Note 7 modelinin yerine geçmiş olmasının yanı sıra vatandaşlar tarafından da dikkat çekmiş durumda, özellikle Note 7 modellerinde başarısızlığı Galaxy S7 Edge modellerine geçirmeye çalışan şirket dikkat çekiyor.

Galaxy S7 Edge modelleri ile beraber dikkatleri üzerine çeken Samsung tekrardan Note 7 modellerinde yer alan hataların yeni modelde olmaması ve üretimin daha başarılı ve faydalı olması adına Galaxy S7 Edge modellerini ön plana çıkarmıştı.

Şimdilerde ise şirketin yeni akıllı telefonlarının mavi renk ile beraber satışa sunulduğu, mavi renk seçeneği sayesinde dikkatleri üzerine çektiği ifade ediliyor, yeni renk seçeneği sayesinde tüm dikkatleri üzerine çekecek olan cihazın pasifik mavisi renginin 5 Kasım tarihinde satışa sunulması ancak belirli sayıda üretim yapılacak olduğu ifade ediliyor. Şirketin yeni cihazlarının gelecek aylarda yerini Galaxy S8 Edge modellerine bırakaca olduğu biliniyor olsa da maalesef yeni serinin tanıtılmasından sonra Galaxy S7 Edge model sahiplerinin tekrar Samsung tarafından unutulacak olduğunu ifade etmek gerek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.