Galaxy S8 için Oreo dağıtımı yeniden başladı!

Galaxy S8 için Oreo dağıtımı yeniden başladı!

Galaxy S8 için Android Oreo güncellemesini geri çeken Samsung, bugün güncellemenin dağıtımına yeniden başladığını duyurdu.

Samsung, uzun bir süredir beklenen Galaxy S8 için Android Oreo güncellemesini geçtiğimiz hafta yayınlamış ancak bu güncellemeyi sürpriz bir şekilde 2 gün sonra geri çekmişti.

Samsung cephesi bu geri çekme olayı için; "Galaxy S8'e Oreo yükleyenler bazı sorunlar ile karşılaştı. Bu yüzden çalışmalara devam edeceğiz." açıklamasında bulunmuştu.

Oreo yüklü Galaxy S8 modellerinin aniden yeniden başlatılması sorunu bugün çözüldü ve Samsung resmi olarak güncellemeyi yeniden yayınladı. OTA üzerinden sunulan Oreo güncellemesi, Türkiye'den de indirilebiliyor.

Galaxy S8 için G950FXXU1CRB7 ve Galaxy S8+ için G955XXU1CRB7 yapı numaralı güncellemeyi yüklemeden önce yedek almayı unutmayın ve şarjınızın %80'in üzerinde olmasına dikkat edin.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.