Galaxy S8 Ne Kadar RAM İle Gelecek?

Galaxy S8 Ne Kadar RAM İle Gelecek?

Galaxy S8 modellerini gelecek aylarda erkenden satışa sunacak olan Samsung yaşadığı maddi ve manevi kayıp dolayısı ile büyük sorunlar çekmişti, şirketin Galaxy S8 cihazlarında yer alan yenilikler ise hayli fazla olacak gibi...

Note 7 serisinde yaşadığı kritik hatalar ve ciddi patlama sorunları sonrasında yeniden adımlar atmaya başlayan Samsung atacak olduğu adımlar sayesinde Galaxy S8 modellerini ortaya çıkarmayı hedeflemiş durumda, şirketin satışa sunacak olduğu yeni modellerinin neler olacağı ve nasıl özellikler sunacak olduğu hakkında net bir açıklama şuana kadar yapılmasa da iddialara göre Galaxy S8 5.5 inç 4K ekran ile beraber kullanıcıların zevkine sunulacak bunun hemen ardından 8 GB RAM ile beraber cihazı ''dünyanın en iyi amiral gemi akıllı telefonu'' sloganına sahip olarak satışa sunacak gibi duruyor.

Şirketin daha önce S8 modelleri hakkında daha düşük özellikler düşündüğü iddia ediliyor olmasına rağmen eğer Galaxy S8 modellerinde gerekli özelliklerden daha fazlasını sunmaz ise kullanıcıların cihazı satın almasının pek fazla mümkün olmadığı ifade edilmekte. Cihazın fiyatının ise Note 7 hasar ve zararlarını gidermek adına en üst seviyeden satışa sunulmasının söz konusu olduğundan bahsetmek gerek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.