Galaxy S8 ve S8+ için 5. Android Oreo Beta sürümü yayınlandı!

Galaxy S8 ve S8+ için 5. Android Oreo Beta sürümü yayınlandı!

Samsung, Galaxy S8 ve S8 Plus için pek fazla değişiklik içermeyen 5. Oreo Beta sürümünü yayınladı.

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi SamsungAndroid 8.0 Oreo Beta güncellemesini yayınladı. Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+'a gelen bu güncelleme güvenlik önlemleleri ve hata düzeltmeleri dışında pek bir değişiklik içermiyor.

Bu sürümün en önemli iyileştirmelerden biri cihazın Bluetooth bağlantısını geliştirmedir. Bu tarz güncellemeler büyük güncellemelerin habercisi olarak gösteriliyor. Yakın bir tarihte büyük bir güncelleme gelebilir.

Beta programına kayıtlı iseniz Android Oreo 5. Beta sürümü için Ayarlar menüsüne girip Yazılım Güncelleme kısmından güncellemenizi kontrol edebilirsiniz.

Güncelleme öncesi verilerinizi yedeklemeniz faydanıza olacaktır. Beta sürümlerinde hataların zarar verme olasılığı az da olsa bulunuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.