Galaxy S9, dbrand sayesinde komple sızdı!

Galaxy S9, dbrand sayesinde komple sızdı!

Ünlü sticker firması dbrand, Galaxy S9'un tasarımını komple sızdırdı.

Telefon, tablet, oyun konsol, bilgisayar ve akıllı saatler için sticker üreten dbrand, bugün sitesinde Samsung'un MWC 18'de yeni tanıtacağı amiral gemisi Galaxy S9'u komple sızdırdı.

Galaxy S9'u listeleyen dbrand telefonun; arka, kamera, ön ve ön üst bölüm için ayrı ayrı sticker satacağını da açıkladı. 25 Şubat tarihinde resmiyet kazanacak olan Galaxy S9, selefine benzer bir tasarım ile gelecek.

Galaxy S9'un kesinleşen tasarımına bakacak olursak; telefon Galaxy S8'e benzer bir tasarıma sahip olacak.

Ancak parmak izi okuyucusu, daha kolay kullanım için kameranın altına yerleştirilecek. Telefonun alt bölümündeki kasa ise S8'e göre daha ince yapıda olacak.

Galaxy S9+ modelinde ise tek fark çift arka kamera olacak. Bu kameralardan biri f/1.5 diyafram açıklığı ile telefon sektöründe bir devrim yaratacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.