Galaxy S9+'a ait yeni sızıntılar geldi

Galaxy S9+'a ait yeni sızıntılar geldi

Samsung'un sıradaki phablet telefonu Galaxy S9'a ait yeni sızıntılar geldi.

Samsung25 Şubat'ta yeni amiral gemisi akıllı telefonu serisi Galaxy S9 ve Galaxy S9+ ürünlerini resmen tanıtacak ancak, telefonlar tanıtılmadan sızdırılmaya devam ediyor. Şimdi de telefonlar için tasarlanan kılıflar sayesinde daha büyük Galaxy S9+'un neye benzediğini görebiliyoruz.

Galaxy S9+Gri ve Orkide Gümüşü'ne benzeyen renk seçenekleri ile gelecek gibi görünüyor. Telefonun ön tarafı şu anki model Galaxy S8+'dan ayırt edilemeyecek kadar benziyor ancak, arka yüzünde yeni çift kamera ve daha iyi yerleştirilmiş parmak izi tarayıcısı bulunuyor.

Daha büyük Galaxy S9+, muhtemelen ikili kamera kurulumu ile tek kameralı daha küçük Galaxy S9’dan farklı olacak.

Galaxy S9 ve S9+ modellerinin boyutları da Galaxy S8 ikilisine benzeyecek, ancak, daha ince çerçeveler, daha parlak optikler (f / 1.5) ile daha hızlı kameralar, stereo hoparlörler ve daha hızlı işlemcilerle gelecek. 1080p'de 480fps ile süper yavaş hareketli video özelliği de bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.