Galaxy S9'un ön paneli sızdırıldı

Galaxy S9'un ön paneli sızdırıldı

Samsung Galaxy S9'un sızıntıları gelmeye devam ediyor. İşte Galaxy S9'un ön paneli!

Samsung Galaxy S9 ve S9 Plus'ın Şubat ayında Mobile World Congress'da duyurulması bekleniyor. Akıllı telefonlarla ilgili çok sayıda söylenti duyduk ve cihazın ön paneli sızdırılmış durumda.

Aşağıdaki resimden de görebileceğiniz gibi, ekran Galaxy S8'e çok benzeyecek ve cihazın çok daha ince bir çerçevesinin olacağı söylentileri doğru değil gibi görünüyor. Telefon, Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus ile benzer bir tasarım ve ekrana sahip olacak.

Galaxy S9 ve S9 Plus, ülkeye bağlı olarak farklı işlemcilerle birlikte gelecek. Bazı ülkeler yeni Qualcomm Snapdragon 845'i, diğerleri Samsung Exynos 8910'u alacak. Telefonun 6GB RAM ve 64GB ile 512GB arasında bir depolama alanı seçeneği var, ayrıca 8GB'lık bir sürümü olacağı söylentileri mevcut.

Yeni telefonların diğer özellikleri arasında, Galaxy S9’da tekli 12 megapiksel kamera ve Galaxy S9 Plus'da 12 megapiksel çift kamera yer alıyor. Samsung aynı zamanda geliştirilmiş yüz tanıma için yeni bir iris tarayıcı üzerinde çalışıyor. Cihaz bir parmak izi algılayıcısı ve Android Oreo ile birlikte gelecek. Şubat ayında MWC 2018'deki etkinlikte, yeni Galaxy S9 modelleri hakkında daha fazla bilgiye sahip olacağız.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.