Galaxy X katlanabilir değil, sağlam bir akıllı telefon

Galaxy X katlanabilir değil, sağlam bir akıllı telefon

Samsung'un katlanabilir ilk akıllı telefonu olması beklenen Galaxy X, katlanabilir değil, sağlam bir akıllı telefonmuş!

Samsung kesinlikle önümüzdeki yıl katlanabilir bir akıllı telefonu başlatıyor ancak bu, dünya çapında satın alınabileceği anlamına gelmiyor. Samsung Galaxy X olarak anılacak olan katlanabilir akıllı telefon, daha önce SM-G888N0 model numarası ile şirketin destek sitesinde listelenmişti veya en azından öyle düşündük.

Ancak ne yazık ki, Samsung SM-G888N0, merakla beklenen Galaxy X katlanabilir akıllı telefonu değil, profesyoneller için sağlam bir telefon. SM-G888N0 model numaralı telefon, profesyoneller için sağlam bir akıllı telefon olup, yüksek hızlı trendeki ilk LTE-Demiryolu Servisi hakkındaki basın bülteninde de okuyabilirsiniz. Öyle görünüyor ki bu telefon demiryolu personeli tarafından kullanılacak.

Güney Koreli şirket, basın açıklamasında, LTE-R yeni nesil iletişim teknolojilerini destekleyen cihazlardan bir tanesi olarak Samsung SM-G888N0’ı sağlam telefon olarak doğruladı.

SM-G888N0 ile ilgili başka ayrıntı yok, ancak artık profesyoneller için sağlam bir akıllı telefon olduğunu biliyoruz. Ayrıca, en azından şimdilik Güney Kore'de var.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.