Game of Thrones finalinin sızdırılmaması için 'çılgın önlemler

Game of Thrones finalinin sızdırılmaması için 'çılgın önlemler

Game of Thrones finalinin sızdırılmaması için yapımcı HBO şirketi tarafından üst düzey önlemler alındı.

ABD merkezli televizyon ağı HBO, dünyanın en çok izlenen dizileri arasında yer alan Game of Thrones'un son sezonunun sızdırılmaması için üst düzey önemlemler alıyor.

BBC'nin haberine göre, önceki sezonlarda sızdırılan bölüm ve senaryoların final sezonunda olmaması için yoğun çaba sarf ediliyor. Başı çok ağrıyan HBO, sızıntıların kendi şirketinden olduğunun farkında. Bunun önüne geçmek için sıkı güvenlik önemleri almak durumunda. Vanity Fair dergisi bu önlemleri "delice" diye tanımlıyor.

George R.R. Martin'in kitabından uyarlanan dizinin final sezonu 2019'da yayınlanacak. Şirketin ilk önlemi birden fazla final sahnesinin çekilmesi. Sızdırılma ihtimaline karşı alternatifler üretilecek. Gizli drone çekimlerinin önüne farklı varyasyonla geçilecek. Bunu ekstra ve ağır bir maddi yük getireceği bir gerçek.

HBO, Türkiye'ye geliyor!HBO, Türkiye'ye geliyor!Güncel

Dizinin Jon Snow karakterini canlandıran Kit Harington, katıldığı 'Jimmy Kimmel Live!' programında üç adet sahte sahne için 15 saatin harcandığını, ancak takipçilerin buna inanmadığını söylemişti.

Khaleesi karakterini canlandıran Emilia Clarke, oyunculara dizinin senaryosunun tamamen verilmediğini, çoğu oyuncuya finalin ne olacağının söylenmediğini bir röportajında söylemişti.

Geçen sezonda dizi karakterlerinin sosyal medyada yayınladığı görüntülerden hangi sahnelerin çekildiği tahmin edilebilmişti. Şirket bu konuya da eğilerek sıkı bir yasak uygulayacak. Khaalesi'nin Snow ile görüntüsü geçen sezondan spoiler içermişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.