Gel bakalım eski bir spor yorumcusu buraya...

Bak EkRumcuğum, ne içerden bilgileniyorum, ne de falcılık yapıyorum ; ben hâdiselere "mümin ferâseti" ile bakıyorum. Olanlar , olacakların hâbercisidir. Biliyorum, sen böyle lâflara ve mefhûmlara çok "ecnebî"sin, amma, öğreneceksin...!

Sen de aynen "kâinât papazı" gibi, "ilk gençlik yıllarında keşfedilmiş" bir "maden"sin.

O kâinât papazı ve, geçenlerde koronavirüs tarafından mort edilen Haydar efendi ve senin gibi "kendilerine tasma takılmasından onur ve gurur duyan, her küfür ve hakareti iltifât kabûl eden, yapılması istenen her hıyânet ve ihânete her ân âmâde olan, konuldukları her kabın rengini ve şeklini alan omurgasız madenler", üst akılsızların gözlerinden hiç kaçmazlar, gençliklerinden itibâren "işlenmeye" başlanırlar. Sizleri öyle bir işlerler ki, siz bile farkına varamazsınız ; "parlamanızı, şöhret olmanızı" kendinizden ve kendi kaabiliyetinizden zânnedersiniz.

O üst akılsızlar, sizleri "işlerken" ve altınıza özel jet'ler tâhsis ederken, arasıra kendi varlık ve otoritelerini de hissettirirler, "sakın bizim çizdiğimiz hudutları aşma" derler. Hani geçen seneki mahâllî seçimlerden önce, seni minibüsten uzanan bir "kol"un, içeriye çekip aldığı ve sana "hâddini bildirdiği" gibi...!

Sâhi yahu, o "meçhûl kol"un sâhibi kimdi...? KOÇ'gillerden biri miydi...?!

Bir türlü kendi kişiliğini bulamamış, "ergen çocuk" komplekslerinden kurtulamamış, başkalarından emânet olarak aldığı ve "öğrendiği" mimikler ve el-kol hareketleri ile konuşmaya çalışan EkRumidisçiğim, bak güzelim, şekerim, sana son bir nâsihâtte bulunayım ; testin kırılmadan önce :

O sana "gaz" ve "tâlimât" verenler var ya..., onların hepsinin, başta MALTA olmak üzere, yurtdışı "rezervasyonları" var ; seni teşvik ve tâhrik ederek, sebep olmanı umdukları iç karışıklık eğer 15 Temmuz 2016'daki gibi "ters teper" ise - ki, biz kat'iyyen öyle olacağına inanıyoruz inşallah - kendilerini hemen oralara atacaklar.. Veyâ, "atabileceklerini" zânnediyorlar. Muhtemelen sana da aynı teminâtı veriyorlardır.

Çok büyük ve çok tehlikeli bir kumar oynuyorsun...! İnşallah birileri sana benim bu yazımı okur...

AKILLI OL İKİ GÖZÜM...!

FAZLA ZIPLAYAN ÇEKİRGELERİN ÂKİBETLERİ, HEPİMİZİN MÂLÛMUDUR. ÜSTELİK, SEN, BİZİM KIRMIZI ÇİZGİLERİMİZİN ÜZERİNDEN DE ÇOK FAZLA ZIPLADIN ; FİLMİN SONU SENİN İÇİN "ÇOK ACILI" OLACAK...!

Evet, "ÇOK ACILI OLACAK"...! 16 Temmuz 2016 sabahında, darbecilere nasıl "estetik yapılıp" resimlerinin yayınlandığını görmüşsündür eminim.

Bak bu "estetik" konusunda epeyce mâhir olduğumu söyleyebilirim. Beni yakından tanıyanlar çok iyi bilirler ve çok şâhit olmuşlardır ; ben betona yumruk atarım ; çocukluğumdan beri sağ elimi buna alıştırdım. Onun için, kafatasına estetik çekmek, benim için çok kolaydır. Senin kafatasında, o Haham'ın sandalyesinin şeklini aynen çıkartırım, ki, sen bile beğenirsin !

Yeter ki, bizimkiler seni "resmen yakalamadan önce" benim elime versinler...!

............

Kıymetli dostlarım, bu yazıdan dolayı belki biraz gerilmiş olabilirsiniz, çok özür diliyorum. Rabbimizin Kur'an-ı Kerîm'de buyurduğu gibi, ben de "zâlimlere, kâfirlere ve münâfıklara karşı şedîd ( çok şiddetli ), mü'minlere karşı da, çok müşfik ve merhâmetliyim".

Ahhh Kahraman Reisim, bana bir "cephe"de vâzife vermedin, buralarda heder olup gidiyoruz... :(

............

Ramazanınız ve tuttuğunuz oruçlarınız makbûl ve mübârek olsun inşallah, kıymetli dostlarım.

Selâm ve dua ile.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.