GENERAL MOBİLE YERLİ ÜRETİM LOGOSU İLE YENİ TESİSLERİNDE ÜRETİME BAŞLADI

GENERAL MOBİLE YERLİ ÜRETİM LOGOSU İLE YENİ TESİSLERİNDE ÜRETİME BAŞLADI

Türkiye’nin en büyük yerli cep telefonu markalarından General Mobile, 33 ülkede gerçekleştirdiği büyüme ve yatırımları ile Türkiye’ye de değer katmaya devam ediyor.

General Mobile, yerli üretim logolu telefonunu ikitelli’de üretmeye başladı. 33 ülkede faaliyet gösteren, inovasyon ve Ar-Ge çalışmaları ile de dikkat çeken General Mobile, 2015 yılında Android One programına dahil olduktan sonra 2016 yılında lanse ettikleri GM 5 ve GM 5 Plus, GM 6 ve 2017 yılında lanse edilen GM 8, GM 8 Go modelinden sonra 2018 yılında lansmanını yaptığı GM 9 Pro ve diğer tüm yeni ürünlerinde yerli üretim logosu kullanacak.

Türkiye’nin en büyük yerli cep telefonu markalarından General Mobile, 33 ülkede gerçekleştirdiği büyüme ve yatırımları ile Türkiye’ye de değer katmaya devam ediyor. Marka stratejisi, operasyonu, tasarımı, Ar-Ge ve üretim tesisleri ile Türkiye’den yönetilen General Mobile, Türkiye’de 100 milyon TL’lik yeni fabrika yatırımı ile Türkiye’nin en büyük yerli cep telefonu fabrikasını üretime kazandırdı.

2017 yılında toplam satışın yüzde 16 gibi bir kısmını ihracat eden şirket, yeni fabrika yatırımı ile bu oranı 2018 yılı sonunda yüzde 20 seviyesine çıkartacak. 2017 yılında ihracat cirosu 75 milyon TL olan şirketin, 2018 sonu hedefi ise 155 milyon TL.

Yıllık üretim kapasitesi 2,5 milyon adet olan fabrikanın hedefi, faaliyette olunan ülke sayısını 2018 sonuna kadar 45’e ve yıllık üretim sayısını 4,4 milyon adede çıkartmak.

Bugün 1.257 çalışanıyla dünya'da önemli bir yer edinme yolunda ilerleyen şirket, yıl sonuna kadar 1.500 çalışana ulaşacak.

Yerli üretime verdikleri büyük destekten dolayı General Mobile firmamızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.