Gomis Galatasaray'da! İmza töreni için geri sayım başladı!

Gomis Galatasaray'da! İmza töreni için geri sayım başladı!

Cimbom'un transfer listesinde bulunan Bafetimbi Gomis bugün saat 16:00'da İstanbul'da olacak. Gomis'in imza töreni nerede, saat kaçta ve ne zaman olacak?

Sarı-Kırmızılı takım transferde yine bomba gibi bir hamle yaptı. İngiltere Premier liginde bulunan Swansea takımından alınan Bafetimbi Gomis Galatasayray'da! İstanbul'a saat 16:00 - 17:00 sularında inecek olan Gomis, sağlık kontrolünden geçtikten sonra imza töreni için basın mensuplarının karşısına çıkacak. Kameraların karşısında açıklamalarda bulunacak olan Gomis için oldukça fazla sayıda Galatasaray taraftarı hazırda bulunacak.

Çoğu taraftar ''Gomis ile imza attık mı? '' sorusunu sormakta, merak etmeyin, Gomis imza için geliyor.

Marsilya'da geçen sene oynamakta olan Gomis, çıktığı 34 resmi maçta toplamda 21 gol kaydetti. 2.5 milyon euro bonsevis bedeli karşılığında transfer edilen Gomis'in imza töreni için henüz netlik kazanan bir tarih, yer ve saat açıklaması Galatasaray Spor Kulübü tarafından açıklanmadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.