Gönül, "Emanet nedir iyi bilirim"

Gönül, "Emanet nedir iyi bilirim"

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, Tepeköy Mahalle Konağı Emekli Evi ve Tepeköy Mahalle Muhtarlığı’nı ziyaret etti

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Tepeköy Mahalle Konağı Emekli Evi ve Tepeköy Mahalle Muhtarı Cemalettin İçöz’ü ziyaret etti. Muhtarlık binasında gerçekleşen programda başkan adayı Sibel Gönül’e meclis üyesi adayları eşlik etti. Ziyaret kapsamında değerlendirmelerde bulunan başkan adayı Gönül, “Nasip olursa bu şehrin emanetini üstüme alacağım. Hamdolsun emanet nedir iyi bilirim. O yüzden kimseyi ayırmadan 102 mahallemizin de başkanı olacağım” ifadelerine yer verdi.

CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ
Muhtarlık ziyaretinde açıklamalarda bulunan AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Yaklaşan bir yerel seçim var. Muhtarlarımızı, belediye başkanlarımızı ve meclis üyelerimizi seçeceğiz. Bizler klasik belediyecilik anlayışından farklı olarak, gönülden gönüle yollar inşa etmek istiyoruz. Sayın cumhurbaşkanımız tarafından ismimizin ilan edilmesiyle birlikte hem Cumhurbaşkanımızın teveccühüne hem de teşkilatlarımızın gayretlerine layık olmak için canla başla çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.