Gönül'den Yetim Gecesi'nde umre hediyesi

Gönül'den Yetim Gecesi'nde umre hediyesi

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, Yetim Gecesi’nde çekilişle iki kişiye verilen umre hediyesi sonrası, ‘bir kişinin de masrafını ben karşılayacağım’ dedi. Üçüncü şanslı Merve Küçük oldu

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, İnsani Yardım Vakfı(İHH) tarafından düzenlenen 7. Yetim Dayanışma Gecesi’nin konuğu oldu. İHH Kocaeli Şube Başkanı İsmail Yeşildal ve yönetim kurulunun ev sahipliğinde Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen gecede, destek için bilen alan seyirciler arasından yapılan çekilişle 2 kişiye umre iki kişiye de Kudüs turu hediye edildi. AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül de bir 1 kişiye umre turu hediye etti.

GÖNÜL’E BÜYÜK ALKIŞ

Geceye ayrıca; Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Yapılan çekilişle umre ve Kudüs Turu kazanan talihliler belirlenirken, İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül’ün bir kişiye umre hediye etmesi de salonda büyük alkış aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.