Gönül'e, Tüysüzlerden büyük destek

Gönül'e, Tüysüzlerden büyük destek

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, seçim çalışmalarına Tüysüzler Mahallesi’nde devam etti

Seçim çalışmalarına devam eden Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Tüysüzler Mahallesi ziyaretlerinde kalabalık ev toplantıları gerçekleştirdi. Gerçekleşen programlarda başkan adayı Gönül’e AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ve meclis üyesi adayları eşlik etti. Ziyaret kapsamında değerlendirmelerde bulunan Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “İzmit’e, güzel yurdumuzun yedi bölgesinden insanımız gelmiş, güzel İzmit’imizin kültürüne kültür katmıştır. Biz şehirde ekmeğimizi, suyumuzu bölüştük, evlatlarımızı birlikte büyüttük. Şimdi de, sizlerle yine el ele verip,  bu kenti birlikte yönetmek istiyoruz” dedi.

HİZMET ETMEK BİZİM BOYNUMUZUN BORCU
Gerçekleşen ziyarette açıklamalarda bulunan Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Seçimlerimizin ülkemize, milletimize ve İzmit’imize hayırlar getirmesini gönülden diliyorum. Önümüzde, beş yıl boyunca bizler için hizmet edecek isimlere karar vereceğimiz önemli bir seçim var. Sayın cumhurbaşkanımızın bizlere görevimizi tevdi ettiği günden itibaren, her geçen gün halkımızın bize olan desteğinin arttığını görmekteyiz. Biz, hem sizlere gönülden inanıyoruz hem de sizler için, İzmit’imiz için gayretle çalışıyoruz. Size hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur ” şeklinde konuştu.

GÖNÜLLERİNİZE DOKUNMAK İSTİYORUZ
Açıklamalarına devam eden başkan adayı Gönül, “İzmit’e, güzel yurdumuzun yedi bölgesinden insanımız gelmiş, buralara renk ve ruh katmıştır. Biz, sizlerin gönüllerine dokunmak istiyoruz. Kimseyi incitmeden, kırmadan herkesin başkanı olmaya geliyoruz. Hiçbir mahallemizi, diğerinden ayırmayacak şekilde hareket edeceğiz. Çalışmalarımızı ortak akıl ile hep birlikte sürdüreceğiz. İzmit’in kazanması için aralıksız çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. Konuşmasının ardından başkan adayı Gönül, çiçekler ile uğurlandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.