Google Asistan bu yıl Türkiye’ye gelebilir!

Google Asistan bu yıl Türkiye’ye gelebilir!

Google'ın sesli asistanı Google Asistan'ın, 2018 yılı içerisinde Türkiye'ye geleceği iddia ediliyor. Peki, Google Asistan ile diğer Google ürünleri de ülkemizde satılacak mı?

Google, sesli asistan işine Google Asistan ile giriş yapmış ve son dönemde Siri'den daha iyi sonuçlar vermesi ile büyük ilgi görmüştü. Google, Google Asistan için Google Home ekosistemi oluşturmuş ve bu bağlamda akıllı hoparlörlerini satışa sunmuştu.

Avustralya, Kanada, Fransa, Almanya, JaponyaBirleşik Krallık ve Amerika BirleşikDevletleri'nde kullanılabilen Google Asistan ve Home ürünlerinin bu yıl içerisinde Türkiye'ye gelme ihtimali doğdu.

Android Authority sitesinin haberine göre; Google Asistan bu yıl içerisinde 52 farklı ülkeye gelecek. Ayrıca Google Asistan'a 17 farklı yeni dil eklenecek. 52 ülkenin içerisinde Türkiye'nin de olduğundan eminiz. Ancak 17 dil seçeneğinde Türkçe'nin olup olmadığını kestirmek zor.

Google Asistan ile birlikte ülkemizde Google Home ürünlerinin de satılma ihtimali doğuyor. Apple'ın henüz ülkemizde Siri destekli HomePod'u satışa sunmadığını, Google'ın Apple'dan önce davranarak Türkiye pazarında iyi bir konum elde edebileceğini belirtelim.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.