Google Pixel 1 Saat Boyunca Suda Durursa Ne Olur?

Google Pixel 1 Saat Boyunca Suda Durursa Ne Olur?

Google'ın son Android One amiral gemi modeli Google Pixel modellerinde suya ne kadar dayanıklı olduğu konusunda büyük bir merak hakim, ancak bu merakı gideren Youtube kullanıcısı cihazın fazlası ile dayanıklı mı değil mi? Sorusuna video ile yanıt verdi..

Kullanıcı Youtube hesabı üzerinden yayınladığı video ile beraber IP53 suya dayanıklılık ve toaza dayanıklılık sertifikso sunan Google Pixel modelinin kullanıcılar tarafından beğenilmesine rağmen ne kadar dayanıklı olduğu konusunda büyük bir merak hakim idi, kullanıcıların cihazlarına ne kadar güvenmeleri gerektiğini gösteren video bir çok IP68 sertifikası sunan cihaza oranla daha fazla dayanıklılık gücüne sahip durumda.

Google'ın Kendi Ürettiği Wallpapers Uygulaması Hakkında Bilgi İçin Tıklayınız.

Zira yapılan test ile beraber 1 saat boyunca ağzına kadar su dolu kap ile beraber dolu olan kabın içerisine Google Pixel modeli atıldı ve hemen ardından 1 saat boyunca cihaz su altında ekranı açık kronometre sayacı ile beraber aktif olarak açık kaldı. Ekranın genel olarak herhangi bir sıvı almaması ve sıvı teması geçirmemesi büyük bir ilgi ve merak ile karşılandı. Büyük bir şaşkınlık yaşayan Youtube kullanıcısı Google Pixel modellerinin suya dayanıklılık sunmasının çok ciddi oranla başarılı olduğunu birebir olarak kanıtlayarak video binlerce kez izlendi. Modeller üzerinde yer alan özellikler ise fazlası ile dikkat çekmeye devam edecek gibi görünüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.