Google Play Hizmetleri En Çok İndirilen Google Play Store Uygulaması Oldu!

Google Play Hizmetleri En Çok İndirilen Google Play Store Uygulaması Oldu!

Google'ın mobil işletim sistemi olan Android işletim sisteminde en çok indirilen program Google Play Hizmetleri oldu!

Google’ın popüler mobil işletim sistemi olan Android üzerinde en çok indirilen uygulama belli oldu. Google’ın en son Android açıklamasıyla en çok indirilen Android uygulaması belli oldu. Google’ın verilerine göre en çok indirilen Google Play Store uygulaması Google Play Services oldu. 

Google’ın Android işletim sistemi pek çok kişi tarafından kullanılıyor. Bu kadar çok kullanılan mobil işletim sisteminde kullanıcıların en çok hangi programları kullandığı merak ediliyordu. Google’ın açıklamasına göre bu soru cevabını buldu. 

Ancak Google Play Hizmetleri kullanıcılar tarafından Google Play Store üzerinden indirilen bir program değil. Android kullanıcılarına Google Play Servisleri uygulaması kullanıcıların Google hesaplarına giriş yaptıkları anda otomatik olarak indirmiş oluyor. Bu sebeple Google Play Servisleri uygulaması  Google’ın Android işletim sisteminin kullanım oranlarını hakkında tam bilgi vermiyor. Bilindiği gibi Android işletim sistemiyle çalışan ancak Google’a bağlı olmayan tablet ve akıllı telefonlar da bulunuyor. Bu cihazlar Çin gibi ülkelerde kullanıldığı için Google Android kullanan 5 milyardan fazla Android cihazı bulunuyor. 

Yine de Google’ın Android işletim sisteminde 5 milyar indirme adedine ulaşması oldukça büyük indirme rakamlarına ulaşması büyük bir başarı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.