Google Play Store Üzerinden Uygulama Nasıl Yüklenir?

Google Play Store Üzerinden Uygulama Nasıl Yüklenir?

Google Play Store Android cihazların her zaman vazgeçilmez bir sistem uygulaması olmasına rağmen son zamanlarda bir çok akıllı telefonun satışa sunulması ve Google Play Store üzerinde yapılan güncellemeler kullanıcıların akıllarını karıştırdı.

Google Play Store uygulama güncellemesinden hemen sonra sistemin ingilizce olması ve bunun ardından ingilizce bilmeyen Türk kullanıcılar tarafından bir takım sorunların olduğunu ifade etmek gerekiyor. Google Play Store uygulamasında ingilizce olması ve anasayfada her türlü metin ve yazının ingilizce haline gelmesinin ardından ''nasıl uygulama yüklenir?'' sorusuna bizlerde sizler için yanıt verdik.

Google Play Store üzerinden uygulama indirmek için yapılması gereken her zaman olduğundan farksız bir işlem, öncelikle cihazınızda Google Play Store uygulamasına giriş yaptıktan hemen sonra en üst taraftar yer alan beyaz boş metin kutucuğuna istenilen uygulamanın isminin yazılması ve hemen arkasından enter tuşuna dokunmatik ekran üzerinden basılması durumunda uygulama ekranında sizlere istediğiniz uygulamalar ve benzer uygulamalar sıralanacak. Bunun hemen arkasından ise Google Play Store istediğiniz uygulamaya tıklayarak ''Install'' butonuna basmanız ve ardından gelen ''accept'' yazısını kabul etmeniz etmeniz yeterli olacaktır. Google Play Store uygulamasının güncellemesini geri alarakta uygulamayı tekrardan tamamen Türkçe haline getirebilirsiniz ancak daha sonrasında uygulama tekrar ingilizce haline gelecektir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.