Google Play Store'da En İyi Spor Oyunları

Google Play Store'da En İyi Spor Oyunları

Google Play Store'daki en iyi spor oyunlarını sizler için seçtik.

Google Play Store'deki en çok indirilen spor oyunlarını sizler için derledik.

1-Archery Master 3D

Olimpiyatların en gözde sporlarından biri olan okçuluk severlerinin tecrübelerini karşılayabiliecekleri uygulama ile sizlerleyiz.

Oyunun amacı kullanıcılara verilen 100 seviyenin hepsinde hedefi tam ortadan vurmak.Oyunun gerçekten simülasyon tadında olduğunu söyleyebiliriz.

google-play-storeda-en-iyi-spor-oyunlari.jpg

2-FIFA 2016

Uluslararası Olimpiyat Komitesi'inin koymuş olduğu kurallar gereğince,uzun süredir oyuncuların bazılarını olimpiyat sahnelerinde izleyemiyoruz.

Komite kararıyla 23 kişilik kadrolarda 23 yaş üstü sadece 3 futbolcunu bulunmak zorundadır.Bunun amacı ise gençlerin önünü açmak olduğu belirtildi.

3-Fishing Hook

Bu oyunumuz ise balık tutmayı severlerin yakından ilgi göstereceği bir oyundur.Bu deneyimi 3 boyutlu olarak kullanıcılara sunan oyun Play Store'de ücretsizdir.

 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.