Gümüşhane Üniversitesi’nde Akıl Almaz Kadro

Gümüşhane Üniversitesi’nde Akıl Almaz Kadro

Gümüşhane Üniversitesi’nde FETÖ kapsamında açığa alınan personel yerine Rektör Prof. Dr. İhsan Günaydın bu alanlarda oluşan dekan açığına kendini atayarak çözüm yolu buldu.

Gümüşhane Üniversitesi’nde FETÖ terör örgütü soruşturmaları kapsamında 29 Temmuzda üniversitede görev yapmakta olan 3 doçent, 9 yardımcı doçent, 5 öğretim görevlisi, 2 araştırma görevlisi, 1 daire başkanı, 1 fakülte sekreteri ve 1 şube müdürü olmak üzere 19 akademik, 3 idari toplam 22 personelin açığa alındığı bildirilmişti.

YÖNETİM EKSİĞİNİ TAMAMLADI

Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Günaydın yönetim grubundan alınan 6 farklı personel yerine kendini atayarak yönetim eksiğini tamamladı. Bu durumun hukuki boyutu ileriki günlerde belli olacak.

Rektör Prof. Dr. İhsan Günaydın’ın Üniversite’deki Görevleri

  • Rektör
  • Edebiyat Fakültesi Dekanı
  • Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı
  • İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı
  • Turizm Fakültesi Dekanı
  • Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı
  • İletişim Fakültesi Dekanı
  • İlahiyat Fakültesi Dekanı

Rektör Prof. Dr. İhsan Günaydın’ın bu görev atamalarından sonra tüm Türkiye bunu konuşmaya başladı. Twitter’da ki kullanıcılar bu konuyu mizah malzemesi yaparakta tt listesinde üst sıralara çekti.

Bu Twitlerden Birkaçı:

“Gümüşhane Üniversitesi ihsan bey diceksiniz adam resmen her derse giriyor maşallah ”

 

“Gümüşhane Üniversitesi Rektörü İhsan Günaydın ağustos böceğine demiş ki neden atanamıyorsun ağustos böceği de demiş ki "yer mi bıraktın mk"

 

“Gümüşhane Üniversitesi Rektörü,görevinin yanı sıra 7 fakültenin de dekanlık görevi alması,Tek adamlık hasretimizi bir nebze olsada giderdi!!”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.