Güney Afrika Rail 2019 Fuar ve Etkinlikleri sırasında yapılan önemli işler

Güney Afrika Rail 2019 Fuar ve Etkinlikleri sırasında yapılan önemli işler

Güney Afrika Rail 2019 Fuar ve Etkinlikleri sırasında yapılan önemli işler :

- Kent Kart Firmamız 500 araçlık yolcu bilgilendirme, elektronik ücret toplama, mobil uygulama, otomatik araç yönetimi işi aldı ve Güney Afrika'da ofis açtı.
- Aselsan G. Afrika ofisinin açılışını yaptık.
- Er bakır Güney Afrika'ya yıllık 3000 Ton bakır satışını demiryolları, sinyalizasyon ve altyapı ihalelerinde artırmak için yeni bağlantılar kurdu.

2.png
- BM Makina satış bağlantıları için Güney Afrika'da ofis açtı. 
- Das Lager Rulman satış ofisi açmak için Hintli firma ile işbirliği yaptı.
- Raysimaş, Kardemir, RC Endüstri, Emreray, Berdan Civata ve Ulusoy Raylı Sistem firmalarımız; G.Afrikanın en büyük firmaları olan Transnet ve Gibela ile satış ve yatırım konusunda olumlu görüşmeler yaptı.

3.png
- 2011 yılında Güney Afrikalı beyaz eşya üreticisi DEFY’i bünyesine katarak burada üretime başlayan Arçelik'in, Afrikalılar tarafından çok sevildiğini öğrendik ve mutlu olduk.

4.png
- Türk işadamı Dağıstan Turanlı’ya ait DHT Holding'in geçen yıl 42 milyon USD vererek, 1967’de Murray&Roberts adlı şirket tarafından kurulan ve 2010’da kapatılan Cape Town Iron and Steel Works (Cisco) adlı tesisi satın aldığını ve yılda 500 bin ton hurda metal üreteceğini memnuniyetle öğrendik. 
- Buradaki maden yatakları ile ilgili olarak yatırım teklifi aldık.

Ayrıca diğer Türk iş adamlarımızın yatırımları ve başarı hikayelerini de rapor olarak yayınlayacağız.

İlhami Pektaş

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.