Günümüzde spor ?

Genel olarak hayat yaşantımıza baktığımızda insanlarımızın düzensiz bir beslenme ve hiç spor yapmamakla beraber ve aynı zaman da artan kilolar,Tabi değerli okurlarım şimdi soracaklar bu kilolar nerden geliyor.EN basiti yediğimiz gıdalarda düzensiz beslenme,ve meyve sebzelerde hatta çocukların yiyeceğinde bile bulunan hormon genel hayat yaşantımıza da girmiştir.bundan dolayı insanlarımız ister istemez istem dışı olsada kilo almaktadırlar.

 Bu kiloları kontrol edebilmek için düzenli beslenme, yağlı yiyecekler,hormonlu yiyeceklerden kaçınma ve aynı zamanda spor yapmak en iyisidir.Genel olarak milletimizi gençlerimizi spora yönlendirmeliyiz bir baba küçücük çocuğuna  nasıl küçük yaşta namazı öğretiyorsa o çocuğa sağlığı için sporuda öğretmelidir....

                

                 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.