Gürcistan'dan Türkiye'ye sınır kapısı hakkında açıklamalar da bulundu!!

Gürcistan'dan Türkiye'ye sınır kapısı hakkında açıklamalar da bulundu!!

Türkiye'nin Tiflis Büyükelçisi Fatma Ceren Yazgan, ''Kafkaslar ve Orta Asya'ya açılan sınır kapılarını sorunsuz işletmesi uluslararası taşımacılık açısından önem taşıyor.'' dedi. Haberimizin devamında..

''(Gürcistan'la birlikte) Müthiş bir trafik yönetiyoruz'' açıklamasında bulunan Türkiye'nin Tiflis Büyükelçisi Fatma Ceren Yazgan, ''Kafkaslar ve Orta Asya'ya açılan sınır kapılarını sorunsuz işletmesi uluslararası taşımacılık açısından önem taşıyor.'' dedi.

''Türkiye'den gelip Gürcistan'dan geçen yıllık tır sayısı 180 indir. Özbekistan, Kazakistan, Kırgızitan, Ukrayna, Moldova, Bulgaristan, Balkan ülkeleri ve Avrupa bu zincire onları da dahil ettiğiniz zaman müthiş bir trafik yönetiyoruz.'' dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.