Hagi'den Terim'e cevap: Sezon sonu gelirim

Hagi'den Terim'e cevap: Sezon sonu gelirim

Galatasaray'da Fatih Terim'in kendisinden sonra takımın başına geçecek teknik adamın yer alacağı proje için teklif götürdüğü Hagi, "Sezon sonu gelirim." cevabını verdi.

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, kendisinden sonra da sistemin devamı adına kurulacak projeleri uygulayacak bir ekip olmasını istiyor.

Dolayısıyla Fatih Hoca, teknik direktör adaylarını da kendi yetiştirecek. Bu hedef doğrultusunda Terim'in düşündüğü ilk isim Gheorghe Hagi olmuştu. Galatasaray efsaneleri arasında yer alan Hagi, Galatasaray'a cevabını verdi.

HAGI SEZON SONUNU İŞARET ETTİ

Romanya basınının iddiasına göre Viitorul Constanta takımını çalıştıran Gheorghe Hagi, Galatasaray'a devre arasında takımını yarı yolda bırakamayacağını ancak sezon sonunda dönmeyi istediğini belirtti.

Galatasaray'da öte yandan Levent Şahin, Claudio Taffarel, Hasan Şaş ve Ümit Davala'nın yanı sıra Gökhan Zan, Necati Ateş gibi isimlerle de ''mevki antrenörlüğü''nün pilot çalışması yapılması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.