Hakan için G.Saray ve F.Bahçe yarışıyor

Hakan için G.Saray ve F.Bahçe yarışıyor

İtalyan Corriere dello Sport gazetesi, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Hakan Çalhanoğlu'nu transfer etmek istediğini yazdı.

Sezon başında Bayer Leverkusen'den Milan'a 22 milyon euro karşılığında transfer olan olan Hakan Çalhanoğlu gözden düştü. İtalyan ekibinin yeni hocası Gattuso'nun istemediği Hakan için Galatasaray ve Fenerbahçe devrede.

GATTUSO HAKAN'I İSTEMİYOR

İtalyan Corriere dello Sport gazetesi Milan'ın milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nu satmak istediğini yazdı. Geçtiğimiz yaz Bayer Leverkusen'den Milano ekibinin yolunu tutan Çalhanoğlu'nun çıktığı 19 maçtaki 2 gol 6 asistlik performansının rağmen beklentileri karşılayamadı.

Çinli yatırımcıların takımı satın almasıyla çarpıcı transferlere imza atan Milan, Montella yönetiminde başarılı bir grafik çizemedi. Montella'nın kovulmasından sonra takımın başına geçen Gattuso da Hakan Çalhanoğlu'nun devre arasında satılmasını istedi.

Hakan Çalhanoğlu için ezeli rakipler Galatasaray ve Fenerbahçe Ocak'ta teklif yapacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.