Hakan Şükür’ün Şimdi De Turuncu Listede Olduğu Ortaya Çıktı

Hakan Şükür’ün Şimdi De Turuncu Listede Olduğu Ortaya Çıktı

Hakan Şükür’ün Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyelerinin kullandığı ByLock kullanıcıları arasında bulunduğu ve hazırlanan listede "turuncu" kategoride yer aldığı ortaya çıktı.

Ak Parti Milletvekilliği' inden 17-25 Aralık süreci öncesinde istifa ettikten sonra bir dönem bağımsız milletvekili olarak devam eden ardından yapılan genel seçimlerde İstanbul 3. Bölgeden bağımsız aday olmasına rağmen yeniden milletvekilliğini kazanamayan Hakan Şükür’ün FETÖ bağlantıları açığa çıkmaya devam ediyor.

Bylock uygulamasının MİT tarafından deşifre edilmesinin ardından hazırlanan ve aktif kullanım durumuna göre, "kırmızı", "turuncu" ve "mavi" şeklinde renk gruplarına ayrılarak bir liste hazırlanmıştı. Listede  "kırmızı" kategoride programı indiren ve çok yoğun kullananlar, "mavi" kategoride ise programı indirip az kullanan örgüt üyeleri bulunuyor. Hakan Şükür’ün  ise, "programı indiren ve normal yoğunlukta kullananların" bulunduğu "turuncu" kategoride yer aldığı ortaya çıktı.

FETÖ'nün en önemli para kaynaklarından Koza- İpek Holding'e ait 7 yıldızlı otelde Hakan Şükür'ün hiç bir ücret ödemeden kaldığı ortaya çıkmıştı. Ayrıca Hakan Şükür'e milletvekilliği döneminde Ankara Oran Park'ta yine İpek Holding'e ait çok lüks bir dairenin 2 yıllık kalma bedeli olarak sembolik bir rakamla kiraya verildiği anlaşıldı. Bu ücret o kadar cüzi ki müfettişlerin incelemesinde iki yıllık süre içerisinde 34 bin liralık emsal kira bedeli farkı ortaya çıktı.

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı, haklarında resen yakalama kararı çıkarılan Hakan Şükür ve babası Selmet Şükür'ün FETÖ' ye finansman sağladıklarına ilişkin delillere Ağutos ayı içerisinde ulaşılmıştı. Ağustos ayı içerisinde görülen mahkeme de eski milletvekili ve futbolcu Hakan Şükür ve babası Selmet Şükür'ün tüm mal varlıklarına el konulmasına karar verilmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.