Half-Life'a 20 Yıl Aranın Ardından Yeni Güncelleme Geldi!

Half-Life'a 20 Yıl Aranın Ardından Yeni Güncelleme Geldi!

Pek çok kişinin büyük bir beğeniyle oynadığı oyunların başında gelen Half-Life'a 20 yıl aranın ardından yeni bir güncelleme geldi.

1998 yılında Valve tarafından çıkartılan ve ilk bilim kurgu oyunlarından birisi olan Half - Life'a 20 yıllık bir aranın ardından yeni bir güncelleme geldi.

Oyun severler arasında Valve'nin Half - Life oyunun yeri ayrıdır. Yenisinin gelip gelmeyeceği merak edilen Half - Life oyunu bilindiği gibi Counter Strike oyununa da ilham olmuştu.

Oyunun yapımcısı Valve uzun bir sürenin ardından ilk Half - Life oyununa yeni bir güncelleme yayınladı. Güncellemenin notlarına bakıldığında oyuncuların oyunu oynarlarken yaşadığı oyun çökmelerinin çözüldüğü yazılıyor. Valve ayrıca bu geri dönüşleri yapan oyun severlere de teşekkür etmeyi ihmal etmiyor.

Günümüzde oyunların artık birkaç senenin ardından desteklerinin sona erdiği gerçeğini gördüğümüzde Valve'nin oyunlarına daha çok değer verdiğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.