Hayat Sevince Güzel Setindeki Kavganın Nedeni Belli Oldu

Hayat Sevince Güzel Setindeki Kavganın Nedeni Belli Oldu

Ali Erkazan ile Hakan Meriçliler arasındaki kavganın kıskançlık yüzünden çıktığı ortaya çıktı.

“Hayat Sevince Güzel” dizisinde Ali Erkazan'la Hakan Meriçliler arasında çıkan kavga sonrası dizinin bittiği iddia ediliyordu. Ancak usta oyuncu Erkazan, dizinin reytingler yüzünden bittiğini, kavganın nedeninin ise ‘kıskançlık krizi’ olduğunu söyledi.

Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu,Hayat Sevince Güzel dizisinde Ali Erkazan-Hakan Meriçliler arasındaki tartışmanın kıskançlıktan dolayı çıktığını yazdı.Çeşme'de bulunan sette,Ali Erkazan'ın açıklamalarına göre,sete Ali Erkazan'ın kız arladaşı ziyaretçi olarak katıldığı sırada Meriçlilier'in sevgilisine olan davranışları Ali Erkazan'ı sinirlendirmiş;

“15 bölümdür çoğunlukla yanımdaydı Çağlar.Bizim sektörden değil. Kendisi dövüş antrenörüdür, pilates hocasıdır, bir de usta motor sürücüsüdür.Görüntüsü itibariyle dikkat çekici ve samimi bir kadındır. Hakan Meriçliler denilen adam ise sette tuhaf hareketler yapıyordu.Meğer ‘sevgulum, sevgulum' diye oynarken rol yapmıyormuş, kendini oynuyormuş adam.Hakan Meriçliler'in bu fütursuzlukları nedeniyle çıktı kavga da zaten”,açıklamasında bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.