Hayvancılıkla Geçinen Yaşlı Çiftin Ahşap Yuvası Yerini Küllere Bıraktı

Hayvancılıkla Geçinen Yaşlı Çiftin Ahşap Yuvası Yerini Küllere Bıraktı

Bursa İnegöl'de hayvancılıkla geçinen 75 yaşındaki Çolkan çiftinin evini alevler sardı.

Bursa'ya bağlı İnegöl'de geçimlerini hayvancılıkla sağlayan 75 yaşındaki İbrahim ve Zehra Çolkan çiftinin yaşadığı ahşap ev, samanlık ve ahır çıkan yangında küller içinde kaldı.Ellerinden birşey gelmeyen yaşlı çift evlerinin yanışını gözyaşlarıyla izlediler.
İnegöl ilçesi Hamzabey Mahallesi'nde yaşayan Zehra ve İbrahim Çolkan çiftine ait ahşap ev, samanlık ve ahırda yangın çıktı. Evde yangın sırasında yalnız olan Zehra Çolkan, yangını fark eden komşularının yardımıyla evden çıkarıldı. Kriz geçiren Zehra Çolkan hastaneye kaldırılarak tedavi edildi. Kaşla göz arasında ahşap binayı saran alevlere ilk müdahale komşuları tarafından yapıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlerin diğer binalara sıçramadan yangını söndürdü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.