HDP Milletvekillerinden Ağrı Belediyesi'ne Ziyaret

HDP Milletvekillerinden Ağrı Belediyesi'ne Ziyaret

Halkların Demokratik Partisi Milletvekilleri Leyla Zana ,Dirayet Dilan Taşdemir , Mehmet Emin İlhan Ve Berdan Öztürk Ağrı Belediyesi Eş Başkanları Sırrı Sakık Ve Mukaddes Kubilay'ı Ziyarette Bulundular.

Halkların Demokratik Partisi’nden milletvekili seçilen Leyla Zana, Dirayet Dilan Taşdemir, Mehmet Emin İlhan ve Berdan Öztürk, Ağrı Belediyesi’ni ziyaret etti.
Ağrı Belediyesi eş başkanları Sırrı Sakık ve Mukaddes Kubilay, belediye eş başkan yardımcıları Halef Keklik ve Ömer Polat ile DBP’li belediye encümenleri tarafından karşılanan milletvekilleri, ardından makama geçtiler. HDP milletvekilleri, seçim süreci boyunca kendilerine destek sunan belediye eş başkanları Sırrı Sakık ve Mukaddes Kubilay’a teşekkür etti. HDP milletvekilleri adına konuşan Leyla Zana, “Sayın belediye eş başkanlarımızın büyük emeği oldu. Kendilerine teşekkür ederiz. Onlar bir yıldır burada çalışıyorlar. Çok güzel çalışmaları olmuş” dedi.
Ağrı Belediyesi Eş Başkanı Sırrı Sakık ise, Ağrı’nın ikinci defa tarih yazdığını belirterek, HDP’nin en çok oyunu arttığı ilin Ağrı olduğunu söyledi. Sakık, “Seçilen arkadaşlarımıza başarılar dileriz. Ağrı halkı tarih yazdı. Türkiye’de HDP’nin en çok oy artırdığı il Ağrı oldu. Halkımıza teşekkür ederiz. Halkımızın bu desteğine laik olacağımızın sözünü veriyoruz. Bu başarıda 7’den 70’e herkesin emeği var. Herkese teşekkür ederiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.