HDP'li vekillere şok!

HDP'li vekillere şok!

HDP Şırnak Milletvekilleri Ferhat Encü ve Leyla Birlik, geldikleri İdil ilçesinde, bir grup partili ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

HDP Şırnak Milletvekilleri Ferhat Encü ve Leyla Birlik, geldikleri İdil ilçesinde, bir grup partili ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ancak 7 Haziran seçimlerinde ilçedeki oyların yüzde 83,7’sini, 1 Kasım seçimlerinde ise yüzde 82,7’sini alıp, ilçeye her geldiklerinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan milletvekilleri, bu ziyaretlerinde gördükleri manzara karşısında şaşkınlık yaşadı.

UZATTIKLARI EL HAVADA KALDI

Milletvekilleri, vatandaşların eşlik etmediği ziyaretlerini, beraberlerindeki 5-6 partili ile birlikte gerçekleştirdi. Yukarı Mahalle’yi gezen vekiller, burada uzattıkları ellerinin bazı esnaflar tarafından tutulmaması üzerine buz kesti. Bekledikleri ilgiyi görmeyen milletvekilleri, kısa sürede ziyaretlerini tamamladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.