Helikopter Destekli İstanbul'da DHKP-C Operasyonu

Helikopter Destekli İstanbul'da DHKP-C Operasyonu

Geçtiğimiz hafta Bağcılar'da polisin düzenlediği operasyonda öldürülen Günay Özarslan'ın cenazesi nedeniyle, bir polis memurunun şehit olmasıyla sonuçlanan olaylara sahne olan Gazi Mahallesi, Sultangazi ve Bağcılar'da Terörle Mücadele Şube ekipleri operas

Geçtiğimiz hafta Bağcılar'da polisin düzenlediği operasyonda öldürülen Günay Özarslan'ın cenazesi nedeniyle, bir polis memurunun şehit olmasıyla sonuçlanan olaylara sahne olan Gazi Mahallesi, Sultangazi ve Bağcılar'da Terörle Mücadele Şube ekipleri operasyon düzenledi. Helikopter destekli yapılan operasyonlarda önceden belirlenen 13 adrese özel harekat polisleri operasyon yaptı.
Operasyon sırasında Gazi Mahallesi İsmet Paşa Caddesi'nde toplanan yüzleri maskeli bir grup, caddedeki polis araçlarına taş atarak ara sokaklara kaçtı.

HELİKOPTER DESTEK VERDİ
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden konvoy halinde araçlarla çıkan polis ekipleri, saat 04,00 sıralarında Gazi Mahallesi'ne girdi. Bazı kişileri gözaltına alındığı öğrenildi. Gazi Mahallesi'nde çeşitli noktalara TOMA ve Akrep tabir edilen zırhlı araçlar konuşlandırıldı. Gazi Mahallesi ve Sultangazi'de çeşitli adreslerde aramaların devam ettiği, gözaltı sayısının artabileceği bildirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.