HER ŞEY AĞRI İÇİN

merhaba değerli okurlarım bu gün ağrı'ya baktığımızda geçmiş ile ilgili söylenecek pek çok şey söyleyebiliriz ilk önce eski millet vekillerimize soruyoruz veya eski belediye başkanımıza soruyoruz? NEDEN ağrı'nın gelişmesi bu kadar geç oldu veya NEDEN:AĞRI il olmasına rağmen bu kadar geride kaldı.
Ağrı ilinde üniversite olmasına rağmen neden ağrı'ya hiç yatırım yapılmadı veya yapılmıyor.örneğin şimdi ki devlet hastanesi bu kadar az yataklı olmasının sebebi nedir sizce? şöyle düşünecek olursak AĞRI bir il olmasına rağmen ağrı devlet hastanesinin 500 yataklı veya daha büyük olması gerekmiyor mu? ve daha nice sorunlarla karşı karşıya kalmış bulunmaktayız.Ağrı'nın geleceği için ağrı'iline sahip çıkalım hep beraber el ele birlik ve beraberlik oldumu olmayacak hiç bir şey yoktur allahın izniyle ağrı çok güzel şeylere layıktır sizinde bilmenizi isterim el ele HER ŞEY AĞRI İÇİN...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.