Prof. Dr. Salih ŞİMŞEK

Prof. Dr. Salih ŞİMŞEK

HER TELDEN TESPİTLER

Evet, evet… Meğer yanlış biliyormuşum: Karışık yapıdan iyi iş çıkmadığı gibi, çok sayıda yanlış toplanınca da bir tane doğru hâsıl olmazmış...

 

Evet, evet... Kesinlikle doğrudur; ATEŞ yakar, AKREP sokar. Bu eylemler onların fıtratları gereğidir. Onlardan başka bir eylem beklemeyin.

 

Evet, evet… 'Tedbir, tedbir, tedbir' diye diye yaşayanlar bir süre sonra vehimli yaratıklar haline gelir, gölgelerinden bile şüphelenir ve hiç bir işe yaramazlar...

 

Belediye yönetimlerine adam seçimini, hizmet değil de ideoloji belirliyorsa, oy veren şizofrenlerin herhangi bir şikâyeti olmaz. İdeoloji gemisi karaya oturtmuş olsa bile durum değişmez.

 

Evet, evet… Batılılar var ya… Yollarda, yılanların geçit yerlerine ‘lütfen dikkat! Yılan geçiyor olabilir, süratinizi düşürün’ diye uyarı levhaları dikerler. Aslında bu levhalar, cellatlıklarını, hainliklerini ve katilliklerini tolera etmeye çalışan canileri gizleme levhalarıdır. Bu kan emici vampir zalimler, insanlık düşmanı eli kanlı cellatlardır...

 

Evet, evet... Yapmayacaksın arkadaş yapmayacaksın! Tabiatın tabiatına müdahale etmeyeceksiniz. Dere yataklarına ev yapmayacak, ormanları kesmeyecek ve denizleri doldurmayacaksınız. Yaparsanız eğer, gelecekte ya bizzat kendiniz, ya evlatlarınız ya da torunlarınız ciddi bedeller ödemek zorunda kalırsınız. Bilinmelidir ki Tabiat, kendisinden zorla alınanlara bir gün muhakkak geri alır!

 

Evet, evet… Cihan İmparatorluğu'nu koruyamamızın sorumluluğu devam ediyor. Irak'ta, Suriye'de, Yemen'de, Doğu Türkistan'da, Filistin'de, Sudan'da, Mısır'da ve Ümmet'in mensuplarının yaşadığı her coğrafya parçasında BİZ, çocuklarımız, torunlarımız ve belki de onların çocukları muhakkak bir bedel ödeyecektir ama sonunda düşülen yerden kalkılacaktır. Allah'ın vaadi var: Allah nurunu tamamlayacaktır. Kâfirler istemeseler de...

 

Evet, evet… Robotlar var ya… Bilirsiniz, sahiplerinin talimatlarını yerine getirmek üzere tasarlanırlar. Bunların illâ metal veya herhangi bir eşyadan olması gerekmez. İnsanlardan da çok güzel robot olur. Bunlar hiç talimata itiraz etmezler, itiraz kavramını da bilmezler. Kendilerine ait bir irade veya akıl yoktur. Acıma, üzülme, sevinme veya duygulanma gibi insani hassasiyetleri kalmamıştır. Bu duygulara ait sinirler, sahipleri tarafından devre dışı bırakılmışlardır. Bu robotları görenler, bunların robot olduklarını anlayamazlar, çünkü görüntüleri insan olarak ayarlanmıştır.

 

Evet, evet… Sosyolojik bir tespit: Geçmişte FETÖ organizasyonu ‘İslamî’ bir Organizasyon sanılıp Müslümanlar tarafından sahip çıkılıyor ve destekleniyordu. Bu sırada ‘İslam’ dışı herkes, tüm çeşitleriyle, FETÖ ve Fetö’cülere düşmandı (!). Yarım asır sonra öğrenildi ki bu Organizasyon, bir Haçlı organizasyonudur ve Türkiye’yi küfrün kucağına atma eylemleri yapmak için kurulmuş… Müslümanlar hemen desteklerini kestiler ama bu defa ne kadar gayri İslami yapı ve kuruluşlar varsa hepsi FETÖ cephesinde yer aldılar. Gerekçeleri de çok basitti: Geçmişte FETÖ ile SİZ işbirliği yapıyordunuz. Şimdi BİZ yapıyorsunuz, niye kıskanıyorsunuz ki?

 

Hülasa;

Daha çok tespit var da…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.